verloskundigenpraktijk Bodegraven | bevalling (pasgeborene)

Informatiebijeenkomst over ‘Bevallen in het GHZ’

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft een nieuwe, moderne ziekenhuisvleugel met maar liefst 22 sfeervolle GezinSuites. Je bent samen met uw partner van harte welkom op de informatiebijeenkomst over ‘Bevallen in het GHZ’.

De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden in de wachtruimte van Gynaecologie/Anesthesiologie (volg route 32, download de plattegrond in het folderblok). Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in een GezinSuite.

Tijdens deze gratis avond geeft een verloskundige van het GHZ een presentatie over bevallen op de GezinSuites van het GHZ. Verpleegkundigen geven aanvullende informatie over het verblijf op de afdeling. Er is uiteraard volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Er zijn 2 sessies tijdens deze avond, geef uw voorkeur door bij het aanmelden:

Aanvang 1e sessie: 19:00 uur, einde: 20:00 uur
Aanvang 2e sessie: 20:00 uur, einde: 21:00 uur

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: aanmelden@ghz.nl (geef het aantal personen en de sessie door) of telefonisch op nr. 0182 – 505050

Volgende bijeenkomsten