Rieke loopt stage bij ons

Vanaf 1 september tot en met 20 oktober 2018 loopt Rieke stage in onze praktijk. Rieke zit in haar laatste studiejaar van de verloskunde academie in Rotterdam.

Rieke vertelt over zichzelf:

Ik leer veel tijdens mijn stage, doordat ik zie en meemaak wat ik tijdens mijn studie heb gelezen en gehoord. Daarom vind ik het erg fijn dat ik deze kans krijg en stage mag lopen.
Ik vind het verwachten en ontvangen van een kindje heel speciaal en uniek en een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven. Daarom wil ik je graag op de best mogelijke manier helpen tijdens mijn stage. In deze periode kun je mij dan ook tegenkomen bij een spreekuur of (huis)bezoek of bij je bevalling. 
Heb je vragen over mij of mijn stage, dan mag je deze altijd stellen!

Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten. 

Rieke