Cursussen en voorlichting

Voorlichtingsavonden

Informatieavond bevallen Ben je meer dan 30 weken zwanger? Dan nodigen wij je samen met je partner, van harte uit ...
Verder Lezen

Boeken, folders en websites

Boeken Kinderwens Zwanger worden | Mariel Croon | ISBN: 9080811319 Zwangerschap Veilig zwanger | Auteur: Beatrijs Smulders & Mariel Croon ...
Verder Lezen

Algemene informatie
In de zwangerschap kom je verschillende keren bij ons op ‘controle’. Tijdens deze bezoekjes geven wij je veel informatie, zodat jij je goed kunt voorbereiden op wat je kunt verwachten en moet regelen in de zwangerschap, tijdens de bevalling en daarna.
Tijdens het kennismakingsgesprek geven wij je veel informatie over de zwangerschap, voedingstips, het regelen van kraamzorg en bijvoorbeeld voedingsadviezen. Deze informatie krijg je na afloop van het bezoek ook op papier mee naar huis. Naarmate de zwangerschap vordert geven wij je ook informatie over de bevalling en de kraamperiode. Zo geven wij je bijvoorbeeld informatie over voeding voor het kindje en de hielprik.

Leerzame avonden over bevallen en borstvoeding
Daarnaast bieden wij binnen de praktijk ook verschillende informatie avonden aan waarvoor wij je van harte voor uitnodigen. Ze zijn niet alleen leerzaam voor jou en je partner, maar ze zijn vooral leuk!

Een goed boek
In onze wacht kamer liggen een aantal boeken ter inzage, want het kan natuurlijk ook zijn dat je je graag voorbereid met een goed boek. Omdat er enorm veel boeken over zwangerschap en bevallen in de handel zijn hebben wij een selectie voor jou gemaakt. Deze boeken zijn niet alleen vlot te lezen, maar staan ook boordevol betrouwbare informatie.

Folders
Tijdens de controles geven wij jou ook verschillende folders mee, waarvan denken dat dit en must is om te lezen. Daarnaast zijn er nog andere folders geschreven door bijvoorbeeld de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen. Deze folders zijn ook goed om te lezen, daarom staan ze op onze website.