verloskundigenpraktijk Bodegraven | bevalling (pasgeborene)

Informatiebijeenkomst over ‘Bevallen in het GHZ’

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft een moderne ziekenhuisvleugel met maar liefst 22 sfeervolle GezinSuites. U bent samen met uw partner van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de informatiezaterdagen over ‘Bevallen in het GHZ’.

Maandelijks ‘Bevallen in het GHZ’ informatie op zaterdag

Tijdens onze informatiedag wordt u direct rondgeleid op de afdeling. Tijdens de rondleiding vertellen wij u uiteraard alles wat u moet weten. Natuurlijk heeft u hier ook voldoende tijd voor het stellen van vragen.

U kunt een afspraak maken voor een rondleiding op de maandelijkse ‘Bevallen in het GHZ-zaterdagen’ tussen 09.00 en 13.00 uur. Er wordt een kwartier voor u gereserveerd (u kunt het tijdstip van uw voorkeur doorgeven bij aanmelding).

Nieuwe tijden vanaf 2020: 9.15 (1e mogelijkheid) – 12.15 uur (laatste mogelijkheid). Elk kwartier begint een nieuwe rondleiding.

LET OP: U kunt geen kinderen meenemen naar de informatiedag!

Aanmelden

U kunt zich per mail aanmelden. Mail naar aanmelden@ghz.nl en geef de zaterdag en het tijdstip van uw voorkeur door. U ontvangt bevestiging met het tijdstip waarop u bent ingedeeld (waar mogelijk houden we het tijdstip van uw voorkeur aan, dit lukt helaas niet altijd).

Afmelden

Bent u toch verhinderd? Meld u dan af via 0182-505445.

Aanmelden

Volgende bijeenkomsten