mom in balance & Coronavirus

Omdat mom in balance alle outdoor workouts heeft geannuleerd na de persconferentie van 31 maart biedt mom in balance een alternatief aan zolang we niet samen buiten kunnen sporten.

NIEUW!
MOM IN BALANCE AT HOME
Exclusief voor onze members bieden wij nu online workouts aan via een livestream. Elke week zijn er 16 livestream workouts beschikbaar op de workouttijden die members van ons gewend zijn. Op deze manier stimuleren wij onze members om te blijven sporten om juist nu iedereen fit en energiek te houden!

Naast de livestream workouts hebben we ook nieuwe online workouts voor thuis! Voor zowel zwangere als net bevallen members zijn er nieuwe total body workouts waarin je in slechts 7 minuten je hele lichaam traint. Daarnaast staat de Member App vol met inspiratie, workouts, home routines, bekkenbodem oefeningen en challenges voor thuis.

BLIJF FIT & DOE MEE
Wil jij zelf ook een livestream workout van Mom in Balance ervaren? Je kan een gratis livestream proefles mee te doen met de code FREEPRF zodat ze zelf kunnen ervaren of het iets voor ze is.

www.mominbalance.com


Je kan ook altijd direct met Lineke van mom in balance via lineke@mominbalance.nl of 06-11515705.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *