Bevallen? Dat doen we samen!

Samen bevallen

‘Samen bevallen’ geeft al 30 jaar zwangerschapscursussen aan zwangeren mét hun partner omdat ‘Samen bevallen’ gelooft in de kracht van een team. De verloskundige zal tijdens jullie bevalling niet continue aanwezig zijn. Vooral in de beginfase van de bevalling zullen jullie de tijd veelal samen doorbrengen. Door tijdens de cursus alle verschillende fases van het geboorteproces te bespreken, weten jullie wat je te wachten staat. Vaak geeft dat al enorm veel rust. Partners geven we een actieve, coachende rol. Je blijft bij haar, helpt haar ontspannen, ook als het moeilijk voor haar is. Je kunt haar begeleiden bij de ademhalingsoefeningen en als ze ’t even niet meer ziet zitten, ben jij haar steun en toeverlaat.

‘Samen bevallen’ helpt jullie met deze voorbereidingen: jullie een zo goed mogelijke start als gezin geven, daar staan we voor!

Er zijn verschillende zwangerschapscursussen mogelijk. De bekendste is de complete cursus. Daarnaast verzorgen we een Minicursus, herhalingscursus, privé-cursus en anderstalige cursussen. Op twee plaatsen in Nederland kunnen jullie bovendien een luxe weekendcursus volgen.

Kijk voor meer informatie op www.samenbevallen.nl. Of neem contact op met Ellen Duijvenstijn (regiogouda@samenbevallen.nl | 06-45151957)

scan0044