25 mei open huis in onze nieuwe praktijk

Ondertussen zijn we alweer drie weken aan het werk op onze nieuwe locatie. Slechts een stap van ons vorige praktijkadres. Je parkeert je auto of fiets op dezelfde plek bij ons voor de deur op de gratis parkeerplekken.

Wel hebben we grote stap in praktijkoppervlakte gedaan, zodat wij je nog beter van dienst kunnen zijn in je zwangerschap:

We hebben een extra spreekkamer gekregen! Erg fijn voor als het spreekuur iets uitloopt. Een van de twee collega’s kan dan even ‘bijspringen’ zodat je niet te lang hoeft te wachten. Of als de ‘dienstdoende verloskundige’ jou op korte termijn wil zien, maar er is geen plek op het reguliere spreekuur.

Irma Kloosterboer van Echopraktijk Woerden en omstreken heeft een (nog) ruimere echokamer gekregen. Zodat er voor jou gasten ook de mogelijkheid is om mee te komen. Irma maakt bij ons bijna alle verloskundige echo’s en is daarmee voor ons en jullie een vertrouwd gezicht. Zowel medische echo’s als een twintig weken echo, maar ook pretecho’s als een geslachtsbepaling kan Irma bij ons op locatie maken.

Daarnaast hebben we nu ook een extra ruimte voor informatieavonden. Zoals de borstvoedingscursus.

Ben je benieuwd naar het resultaat?
Vrijdag 25 mei hebben we van 16.00 uur tot 18.00 uur  open huis!

We zien je graag de 25e!