Onze praktijk

Ons team

Al jaren een hecht team, wat altijd voor jou klaar staat. We zijn betrokken, houden van ons vak en proberen je een goede start te geven als ouders. Allemaal hebben we veel ervaring en kunnen je zo bij staan in het proces van zwanger zijn, bevallen en daarna je herstel en een goede start voor je baby.
We geloven dat zwanger zijn en bevallen natuurlijke processen zijn maar ook heel bijzonder voor jou en ons! Als we constateren dat er iets niet goed gaat hebben we korte lijnen met het Groene Hart ziekenhuis of je huisarts als dat nodig is. Ook het Alrijne Leiderdorp of Antonius Leidse Rijn zijn ziekenhuizen waar we mee samen werken. Als er bij een echo iets verontrustends is gezien verwijzen we je door naar het LUMC Leiden.

Wij stellen ons graag aan je voor.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/Z29lZGdlemluZC1ubA%3D%3D/65a8f0c18d9af/elinebewerkt.jpgZWxpbmViZXdlcmt0
Eline Merkus

Ik werk sinds 2000 als verloskundige in Bodegraven. De afwisseling van zwangeren, ieder in hun eigen situatie maakt het altijd boeiend en spannend wat we op een dag mee maken. Ik hoop dat we jullie tijdens de zwangerschap vertrouwen mee mogen geven in je nieuwe rol als moeder of opnieuw moeder worden en je daarin mogen begeleiden. Samen met mijn collega's zijn we een stabiel team waar je in deze maanden op kan bouwen en steunen !

Op mijn vrije dagen vermaak ik me thuis in een mannenwereld (man en 4 zonen) altijd wel met schoonmaken, koken, bakken en wassen...tussendoor pauze met thee en chocola of ik ga even winkelen voor de afwisseling.

Als ik langer vrij ben ga ik graag naar Oostenrijk om daar te wandelen, wintersporten en van de rust en natuur te genieten.

BIG:19052889003

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/Z29lZGdlemluZC1ubA%3D%3D/65a8f0b1851ee/else-mariebewerkt.jpgZWxzZS1tYXJpZWJld2Vya3Q=
Else-Marie Verheij

Verloskundige zijn is iets wat nooit saai wordt! De afwisseling in het werk met daarbij de uitdaging om onverwachte situaties met een gezinsleven te combineren zorgt voor een gezonde spanning. Het is iedere keer weer ontzettend mooi om zwangeren te begeleiden naar het moederschap en te zien hoe ze moeiteloos omschakelen naar het moeder zijn als hun kindje er eenmaal is. Als jonge verloskundige ben ik in 2001 in Bodegraven gestart en heb al heel wat schoolklassen zien vullen!

Inmiddels ben ik ook ervaringsdeskundige op het gebied van zwanger zijn, bevallen en het moederschap. We hebben een zoon en vier dochters in de leeftijd van 19 tot 5 jaar.  Als gezin delen we de liefde voor oldtimers, waar we graag mee op pad gaan en kamperen in de bergen of in ons mooie Nederland. 

Samen met mijn collega's hoop ik dat alle zwangeren vol vertrouwen de weg naar het moederschap ingaan en dat wij ze daarbij een eindje op weg kunnen helpen!

BIG:79055527603

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/Z29lZGdlemluZC1ubA%3D%3D/65a8f0d587d55/tarinbewerkt.jpgdGFyaW5iZXdlcmt0
Tarin Cornelisse

Vanaf 2014 ben ik werkzaam als verloskundige, en sinds 2019 ben ik verbonden hier aan de praktijk te Bodegraven. Een fijne werkplek met leuke mensen in een mooie omgeving ๐Ÿ˜ŠDag en nacht, in weer-en wind: ons vak gaat altijd door, en met veel plezier sta ik voor jullie klaar! Ik hecht waarde aan fijn persoonlijk contact en probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij jullie wensen en behoeften. Het maakt mijn werk heel divers, en daar geniet ik van! Zo hoop ik bij te dragen aan een gezonde en positieve start van jullie gezin. In 2022 ben ik moeder geworden en heb ik zelf mogen ervaren hoe bijzonder en mooi deze periode is. Het heeft mijn werk nรณg leuker gemaakt ๐Ÿ˜Š Als ik vrij ben ga ik het liefst op stap richting het strand voor een duik in zee, lekker wandelen in de omgeving of rustig zitten met een boek.Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten in de praktijk!

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/Z29lZGdlemluZC1ubA%3D%3D/65a8f0eac8aac/maaikebewerkta.jpgbWFhaWtlYmV3ZXJrdGE=
Maaike van Egmond

Vanaf februari komt Maaike van Egmond ons team versterken. 

Opleidingspraktijk

Als team vinden wij het belangrijk dat de verloskundige zorg in Nederland van hoog niveau is en blijft.

Wij zijn alle vier ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Hiermee verplichten we onszelf en elkaar om up-to-date te blijven van ontwikkelingen in ons vakgebied. 

Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk voor de Verloskunde Academie in Rotterdam. Per jaar begeleiden wij twee verloskundigen in opleiding.
Het is een passie van ons het bijzondere vak, onze kennis en kunde over te dragen aan toekomstige collega's. Anderzijds houden studenten ons scherp om kritisch te blijven op ons eigen handelen. 
Tijdens een stageperiode loopt de student zoveel mogelijk met ons mee. De verloskundige in opleiding verricht tijdens de spreekuren, geboortes en kraambedvisites onder onze supervisie handelingen.
Als je bezwaar hebt tegen de aanwezigheid van een student, laat het ons weten. Wij kunnen er dan rekening mee houden.  

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/Z29lZGdlemluZC1ubA%3D%3D/65a858ece433a/am8a6625-1_1_20221114_114035.jpgam8a6625-1_1_20221114_114035

Snelle links