Aanmelden

Wanneer en hoe aanmelden?

Vanaf de 6de zwangerschapsweek kun je een afspraak maken voor de eerste controle, die tussen de 8ste en de 12de zwangerschapsweek plaatsvindt. Daarnaast maken we een afspraak voor de termijnecho die tussen de 10de en 12de zwangerschapsweek wordt gemaakt. Voor het maken van een eerste afspraak kun je je online aanmelden, of telefonisch contact met ons opnemen.

Online aanmelden

Hierbij vul je je gegevens in op het online aanmeldformulier. Wij streven er vervolgens naar om binnen vijf werkdagen contact met je op te nemen voor het maken van een afspraak. Wil je liever zelf contact met ons opnemen dan kun je dit ook aangeven op het online aanmeldformulier.

Telefonisch aanmelden

Meld jij je liever telefonisch aan? Geen probleem! Het heeft het onze voorkeur dat je ons op een van de werkdagen tussen 13.00 en 14.00 uur belt op het telefoonnummer 0172-614469. Dan houden we telefonisch spreekuur.
In de ochtend zijn we vaak onderweg om de kraambedvisites te doen. ’s Middags zijn we meestal wel op de het vaste nummer, ook na 14.00 uur.
Als het niet lukt om ons in de middag telefonisch op het vaste nummer te bereiken.  Of is het voor jou niet mogelijk om ’s middags te bellen?  Bel ons dan op het mobiele telefoonnummer dat je op het antwoordapparaat hoort.

Tijdens dit telefoongesprek zal de verloskundige naar je persoons-, verzekeringsgegevens en burgerservicenummer vragen. Zij zal ook een voorlopige uitgerekende datum berekenen, hiervoor is het belangrijk dat je jouw eerste dag van de laatste menstruatie weet.