Een vertrouwd begin

Ben je zwanger, of heb je een kinderwens, en ben je op zoek naar een verloskundige in de gemeente Bodegraven- Reeuwijk. en omstreken? (Driebruggen, Hekendorp, Hogebrug, De Meije, Nieuwerbrug aan den Rijn, Papekop, Reeuwijk, Waarder en Zwammerdam). Je bent van harte welkom bij verloskundigenpraktijk Bodegraven!

Zwanger zijn, bevallen en een kindje krijgen zijn unieke gebeurtenissen die heel bijzonder zijn en een grote impact hebben op jouw lichaam en jullie leven. Een periode waarin je je baby in je buik voelt groeien, en waarin jij en je partner je gaan voorbereiden op de komst van jullie kindje. 

Sinds 2005 bieden wij als team volledige zorg rondom, kinderwens, zwangerschap, echo, bevalling en kraamtijd. Onze maatschap van drie verloskundigen staat 24/7 voor je klaar om dag en nacht om jou veilige en professionele verloskundige zorg te bieden. Wij hechten grote waarde aan persoonlijke betrokkenheid en het luisteren naar jouw wens en die van je partner.

Tijdens de controle afspraken waarbij je ons afwisselend gaat zien, leer je ons alle drie kennen. Bij een normaal verloop van de zwangerschap en bevalling zal een van ons je tijdens de bevalling begeleiden. Na de bevalling komen we een aantal keer bij je thuis om te controleren hoe het gaat.

Op onze website tref je veel informatie die je nodig hebt omtrent zwangerschap, bevalling en kraambed. En mocht je daarnaast toch nog vragen hebben, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen.

“Jouw wens en die van je partner, zorgen samen met onze jarenlange ervaring en persoonlijke en enthousiaste begeleiding, voor een vertrouwd begin”


Esther, Eline & Else-Marie