Opleidingspraktijk

Onze praktijk hecht veel waarde kwalitatief hoogwaardige verloskundige zorg in Nederland. Daarom zijn wij er trots op dat wij een opleidingspraktijk zijn. Binnen onze praktijk begeleiden wij per jaar twee student-verloskundigen die studeren aan de Verloskunde Academie Rotterdam.  
Het is een passie van ons om het ons mooie vak en onze expertise in de praktijk over te kunnen dragen op verloskundigen in opleiding. Hiermee dragen wij bij aan de noodzaak om de verloskundige zorg in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden.

Studenten zullen dan ook regelmatig met ons meelopen, zowel tijdens het spreekuur als tijdens de bevallingen en kraamvisites. Hoe verder de student is met de opleiding, des te meer handelingen mag ze onder onze supervisie verrichten. Indien je bezwaar hebt, kun je dit bij ons kenbaar maken en zullen wij hier rekening mee houden.

“Bedankt voor de afgelopen stage weken, waarin mezelf kon ontwikkelen en daarvoor ook de ruimte en de feedback kreeg die ik daarvoor nodig had. Ik heb hierdoor enorm genoten van mijn stage weken” – stagiaire